Barbecue Catering - Bbq Cateraar

Gepubliceerd okt. 25, 21
6 min read

Kok Aan Huis - Diner Thuis - Thuiskok - Prive Kok Op Locatie

Daarmee ben je verzekerd tegen schade na brand, storm, waterschade, inbraak, diefstal of blikseminslag. Verzuim­verzekering De meeste horecabedrijven zijn afhankelijk van personeel. Het grootste risico rond personeel is dat ze ziek worden of langdurig arbeidsongeschikt raken. Dat kan je als ondernemer veel geld kosten (Kok aan huis en catering). Een zieke werknemer moet je namelijk twee jaar lang zijn loon doorbetalen.NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Diner thuis

Met een verzuim­verzekering dek je dit risico. Bedrijfsschade­verzekering Een brand of waterschade in je pand kan desastreus uitpakken. De kans is groot dat je zaak niet open kan, terwijl vaste lasten, zoals personeels­kosten en huur, gewoon doorlopen. Een bedrijfsschade­verzekering kan je als ondernemer dan op de been houden. Je kunt bij veel verzekeraars ook een beroep doen op deze verzekering als er een calamiteit plaatsvindt in de omgeving en je daardoor minder gasten hebt.

En hoe het opgelost werd. Arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) En wat als jijzelf uitvalt met een blessure of ernstige ziekte? Je moet er niet aan denken... Toch wel! In de horeca is het risico op langdurige arbeidsongeschiktheid vrij groot. Met een arbeidsongeschiktheids­verzekering krijg je een uitkering als jij uit de running bent.

Catering Van Huischef - Luxe Catering

15 tips van horecabazen Wist je dat het risico op brandschade in de horeca heel groot is? Ook waterschade is een gevaar, bijvoorbeeld voor oudere horecapanden. Bekijk de top 5 risico's en 15 tips van horecaondernemers. Echte tegenvallers.... Een brand in de keuken, een zieke chef-kok. Dit zijn tegenvallers die grote impact hebben op je bedrijf.

Extra verzekeringen voor de horeca Afhankelijk van jouw horecabedrijf en specifieke risico's kan het zijn dat je bepaalde verzekeringen nog harder nodig hebt. Voor veel bedrijven in de horeca zijn de volgende 4 verzekeringen heel nuttig gebleken: Rechtsbijstand­verzekering Een conflict met de chef-kok? Of een geschil met de gemeente over een terrasvergunning? Een rechtsbijstand­verzekering kan goed van pas komen.

In veel gevallen kunnen zij de zaak in overleg oplossen. Lukt dat niet en moeten er echt juridische stappen worden ondernomen, dan doen zij dit ook voor je. Evenementen­verzekering Een evenementen­verzekering is interessant als je regelmatig een (klein) evenement organiseert, zoals een optreden, bruiloft of kookworkshop. Je hebt vaak dekking bij annulering, zoals in het geval van een optreden dat je moet afblazen door plotseling noodweer of een bruiloft die op het laatste moment niet doorgaat.

Catering - Particulier & Zakelijk

Vervoer­verzekering eigen goederen Sommige horecaondernemers zijn veel op pad - NJ-Cook4You. Bijvoorbeeld met etenswaren die snel bederven of goederen die bezorgd moeten worden. Een vervoer­verzekering eigen goederen kan dan uitkomst bieden. Dan heb je bijvoorbeeld dekking als het voedsel bederft door uitval van de koelinstallatie of als de geparkeerde auto wordt opengebroken en de goederen worden gestolen.

Dit brengt de nodige risico's met zich mee. Met een geld­verzekering kun je het geld in je zaak verzekeren. Ook heb je dekking tijdens het vervoer van geld. Verzekeringspakket horecaondernemers Meerdere verzekeraars bieden een verzekeringspakket voor horecaondernemers aan. Zo'n pakket bevat verschillende horeca­verzekeringen met speciale dekkingen voor de horeca. Het voordeel is dat je meerdere verzekeringen overzichtelijk op één polis hebt staan en meestal profiteert van een pakketkorting.

Laat je niet alleen leiden door de prijs. De inhoud van verzekeringen kan enorm verschillen. Kijk goed in welke gevallen je gedekt bent. Een verzekerings­adviseur kan polissen vergelijken en de beste opties selecteren voor jouw bedrijf - Catering Den Haag. Voorkom risico's in de horeca Brand in de keuken of een lekkage van drankinstallaties kun je verzekeren in één pakket, speciaal voor horecaondernemers.

Gastenboek

5 vragen over verzekeringen horeca Ondernemers in de horeca sluiten verschillende verzekeringen af om hun risico's te beperken (Catering van HuisChef - Luxe catering). Een aansprakelijkheids­verzekering is de meest populaire verzekering. Daarmee ben je verzekerd tegen schade aan personen en/of zaken veroorzaakt door jouw bedrijf. Naast een aansprakelijkheids­verzekering kiezen veel ondernemers ook voor een inventaris/goederen­verzekering en een verzuim­verzekering voor hun personeel (Overige kosten).

kok Aan Huis Nj-cook4youDe Beste Koks Aan Huis

Daarnaast kiezen veel ondernemers in de horeca voor een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV). Daarmee ben je verzekerd van een goed inkomen als je zelf arbeidsongeschikt wordt. Ja, afhankelijk van je bedrijfssituatie kun je kiezen voor aanvullende verzekeringen, zoals een evenementen­verzekering, geld­verzekering en een vervoer­verzekering eigen goederen. Je kunt zelf een pakket samenstellen met horeca­verzekeringen.

Vraag je af: Kan ik dit risico zelf lopen of is het slimmer een verzekering af te sluiten? Een verzekerings­adviseur kan je helpen die afweging te maken en de beste opties voor jouw bedrijf te kiezen - Cateraar & Kok thuis. Vraag gratis advies en ontvang een offerte.

Kok Aan Huis - Thuiskok

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Kok aan huis Den Haag

Een trouwlocatie waarbij je zelf de catering regelt, kan dat? Natuurlijk! Stel je voor dat je een fantastische trouwlocatie hebt gevonden, maar je niet helemaal enthousiast bent over het menu dat ze aanbieden. Er zijn superveel trouwlocaties waarbij het mogelijk is om je eigen catering te regelen, maar dit kan helaas niet bij alle locaties.

Een persoonlijk trouwmenu samenstellen is dan echt een checklist item! Het begint allemaal met het vinden van een trouwlocatie waarbij je de vrijheid hebt om je eigen cateraar mee te nemen. Trouwlocaties met eigen catering Een trouwlocatie vinden waarbij je zelf de cateraar mag aandragen, is nog niet zo makkelijk.

Dat is jammer, want je wil graag zelf een keuze kunnen maken in wat voor soort catering je wilt voor je bruiloft. Nu zijn er gelukkig trouwlocaties die wél de mogelijkheid bieden om zelf een cateraar te kiezen (Buffet aan huis). Zo kun je de trouwlocatie van je dromen uitkiezen met daarbij de cateraar die jullie persoonlijke voorkeur heeft! BEKIJK HIER ALLE TROUW- EN FEESTLOCATIES! Dit zijn de 10 best beoordeelde trouwlocaties met eigen catering Wij zetten een aantal prachtige trouwlocaties mét ruimte voor eigen catering op een rij, op basis van de reviews die bruiden bij ons hebben achtergelaten! Hier vind je álle trouwlocaties met eigen catering! Lekkerste catering voor je bruiloft Heb je de trouwlocatie van jullie dromen gespot? Good for you! Dan is het nu tijd om die heerlijke cateraar uit te kiezen.

cateraar & Thuiskok

Hier vind je een volledige bruiloftchecklist en kun je precies zien wanneer je wat moet regelen, je gastenlijst en budget bijhouden, een cadeaulijst opstellen en het draaiboek maken. Wel geïnspireerd, maar wil je nog even verder kijken? Dan kun je op ook genoeg andere trouwlocaties vinden! .

Catering Aan Huis Met Top Kok Nodig?catering Den Haag

Paviljoen Stormvogel heeft aan de Noordoever zijn deuren voor u geopend op 15 augustus 1981. Diner thuis - Catering - Cateraar & Kok thuis. In 1976 stond Paviljoen Stormvogel al aan de Zuidkant van het meer. Helaas moesten wij noodgedwongen verplaatsen. In de loop der jaren is er ontzettend veel veranderd bij Paviljoen Stormvogel. De capaciteit van Paviljoen Stormvogel is van 80 personen naar meer dan 350 personen gegaan.

Anno 2020 Waar wij bij velen toch wel om bekend staan zijn onze barbecues en feesten. Wij hebben inmiddels 4 individuele barbecues in de serre staan. 1 in het lounge gedeelte en 2 individuele barbecues in het restaurant gedeelte. Dit om alle partijen en feestjes tot in de puntjes te verzorgen.

Kwaliteit Catering Op Locatie Geleverd

cateraar & Kok Aan HuisUw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En Cateraars

Van gezellige vrijdagmiddag-borrels tot feestelijke barbecue-avonden. Alles is mogelijk bij ons! Natuurlijk zijn wij ook vaak te zien op de Maasvlakte om de bedrijven te cateren. Dit doen wij voornamelijk via ons cateringsbedrijf; Good Catering Food. Binnenkort opent zij haar eigen deuren op de Pinnepot in Oostvoorne. Aan het begin van de Maasvlakte vindt u het Oostvoornse Meer.

Meer van Brasserie, Lunchrooms

Navigation

Home

Latest Posts

Wilt U Een Stretchtent Huren Buiten Nederland?

Published Jan 08, 23
12 min read

Een Kleine Stretchtent Met Vlondervloer Huren?

Published Jan 01, 23
12 min read

Hoe Veel Mensen Passen Er Onder De Tent?

Published Nov 26, 22
10 min read